Tuesday, May 9, 2017

Presiden Perancis Encik Macron

Image result for marron france president


Source
Salam semua,

Lama tak bersiaran. Banyak benda yang berlaku sebenarnya tapi tak sempat saya nak nukilkan satu persatu. Harapnya semua kawan-kawan blogger yang lain baik-baik sahaja.

Tiba-tiba hari ni nak share pasal Presiden Perancis yang baru, Encik Macron nama diberi. Saya memang sah-sah tak tau selok belok politik, dalam negara pun tak tau, luar negara bertambah-tambahlah tak tau. Hehe.

Apa yang menariknya, Encik Macron ni punya isteri adalah cikgu dia masa kat sekolah dulu, lebih tua 25 tahun dari dia. So sekarang Presiden umur 39 (mudanya dah jadi presiden), First Lady dia umur 64 tahun, dah ada 7 orang cucu pun. Tapi diorang baru kahwin 10 tahun yang lepas masa Presiden umur 29 tahun.

Itu lah rahsia jodoh pertemuan kan. Tak siapa tau, tak siapa boleh sangkal bila dah jodoh. Jadi mana yang belum ada jodoh tu, janganlah berputus harapan okay. InsyaAllah pasti ada sinar buat semua.

(cc: Pha Is, Zumal, Yana dan semua geng blogger utara hehe)


Dapatkan perlindungan dari Prudential BSN Takaful
siti.sharini@gmail.com
012-2961984 / 012-7645998

4 comments:

  1. Haha, mula2 terkejut gak apa kaitan zumal dalam kisah ni... Insha Allah kalau ada jodoh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin jangan lupa panggey kami nanti he he

      Delete
  2. Haaha.. Zumal dh ada kak chaq dah.. Saya pun ekceli dh nmpak rupa dah.. Hahaha..
    Tggal yana je la.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wowwww Alhamdulillah..sedapnya nasi minyak jengjengjenggg..

      Delete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)