Tuesday, December 27, 2016

Cuti Sekolah 2016

Salam semua,

Apa macam cuti 3 hari? Baik ke? Semoga bik-baik semua dan dapat dimanfaatkan bersama keluarga tersayang.

Macam mana pula program cuti sekolah? Saya tak ada ke mana pun lagi. Hari tu pergi rumah mak kat Shah Alam je. Nasib baik kat sana ada kolam dapatlah budak-budak2 tu berseronok bermandi-manda. Nak kata pergi holiday tu belum lagi lah.

Semalam pula kami open table kat depan rumah je. Ajak anak-anak saudara datang. Open table kat porch rumah tu, bawak keluar dapur dengan tong gas. Lepas tu kami masak burger, sosej n fries ala2 buat BBQ. Ketiau goreng pun ada. Settle.

Alhamdulillah it was good. Budak-budak semua pun happy. Dah macam pusat asuhan kanak-kanak jadinya rumah saya semalam.

[Photo]




Dapatkan perlindungan dari Prudential BSN Takaful
siti.sharini@gmail.com
012-2961984 / 012-7645998

6 comments:

  1. haha agak setuju jugak tu dah macam pusat asuhan kanak-kanak jew...hehe

    suka tengok senyuman2 mereka..seronok je

    ReplyDelete
  2. amboi, seronok depa..cuti sekolah kn.

    ReplyDelete
  3. Eh macam ni pun ok ape, yg penting anak2 seronok dan gembira.

    ReplyDelete
  4. tudiaa.. pakat berendam semua..

    ReplyDelete
  5. Saya pun tak ke mana cuti sekolah ari tu...

    ReplyDelete
  6. anak anak tengah kecik ni asalkan kita dengan dorang pun dah cukup buat dorang hepy kan. bila besar je dah pandai demand mula req macam macam hukhukhuk

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...