Wednesday, September 7, 2016

PARALIMPIK RIO 2016 Bermula Hari Ini!



Sumber gambar dari twitter Team Malaysia.

Semoga berjaya buat semua atlet paralimpik yang mewakili Malaysia. We are proud of you!

Dapatkan perlindungan dari Prudential BSN Takaful
siti.sharini@gmail.com
012-2961984 / 012-7645998

4 comments:

  1. Go Malaysia Go!

    Saya selalu wonder, sukan-sukan dalam paralimpik ni, apa syarat tertentu untuk atlet dia ea? I mean, atlet yg macam mana jadi peserta?

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. er atlet yang dalam kategory Orang Kelainan Upaya kan?

      Delete
    2. I see, kiranya anyone with OKU? :) hehe just wonder, macam tenis kerusi roda tu nampak jelas sikit, org tu main tenis dgn kerusi roda.

      tak tahu nak describe soalan camne. :D hehe abaikannnn

      Delete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...