Thursday, September 15, 2016

Jalan-jalan Jepun Sekitar 2011

Salam semua.

Kami sangatlah bercita-cita untuk pergi ke Jepun bawa anak-anak jalan kat sana. Abang Haikal pun sibuk nak balik tempat lahir dia katanya -_-; Doakanlah kami berjaya sampai sana ye. In shaa Allah 2018, Japan here we come!!

Sebagai teaser, ini gambar-gambar di Jepun sekitar tahun 2011. Banyak lagi gambar sebenarnya tapi semua dalam hard disc lama. Entah bila nak dapat ilham untuk dapatkan balik semua gambar sepanjang 8 tahun kami kat sana. 

Gambar ni di Tokyo Disneyland. Saya pregnant 5 bulan kot masa ni.


Gambar ni pulak di Nagano. Kami ramai-ramai konvoi pergi main ski.
Tapi sebab masa tu saya pregnant, jadi tak dapatlah nak main. 
Temankan abang Haikal je lah.

Gambar ni pula dekat mana yerr lupa lah haha. Sekitar Saitama ni je rasanya. Cantik kan 'sakura rumput'?

Gambar ni di Odaiba. Tepi pantai ni. Tempat ni apa walk entah nama dia ala-ala Europe sikit.

Ini pula masa pergi Tohoku cari momiji. Best cantik sangat tempat dia.


That's all for now. Ada masa saya share lagi hehe.


Dapatkan perlindungan dari Prudential BSN Takaful

siti.sharini@gmail.com
012-2961984 / 012-7645998

4 comments:

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...