Wednesday, May 18, 2016

HealthEnrich+ Prudential BSN Takaful

Salam semua=))

Mulai bulan depan, PruBSN akan memperkenalkan medical card yang baru iaitu HealthEnrich+(HE+), satu produk yang lebih advanced dan banyak benefitnya sesuailah dengan tuntutan peredaran zaman sekarang ni ewah. Bercakap mengenai takaful ni, apa yang kita paling nak fokus sebenarnya adalah persediaan terhadap penyakit kritikal. Setakat demam biasa in sha Allah pergi klinik biasa pun boleh dapat ubat dan sembuh. Tapi kalau sakit kritikal ni tau sajalah, perlukan rawatan dan penjagaan yang sangat details yang mana akan menelan kos yang tinggi. Jadi satu usaha yang baguslah kalau kita bersedia dengan sekurang-kurangnya satu pelan takaful atau medical card.



Okaylah kalau nak tau lanjut boleh baca pamplet kat sini ye. Kalau tak faham dan nak faham bolehlah tanya saya=))

2 comments:

  1. penting dah sekarang nih benda2 mcm nih kan.. org cakap langkah awal..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups boleh start consider dari awal sbb lebih muda lebih murah

      Delete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...