Friday, February 5, 2016

BONUS TABUNG HAJI 2015

dividen tabung haji 2016

Bonus Pendeposit TH 2015

5.0%

BONUS TAHUNAN
+
3.0%

BONUS HAJI*
Pengiraan Bonus Pendeposit TH 2015 adalah seperti berikut:
BONUS PENGIRAAN
Bonus Tahunan TH (5.00%) Akaun Pendeposit TH Aktif
Kiraan:
Baki purata minima bulanan akaun TH (Jan-Dis 2015)/12 bulan) x 5.00%
*Bonus Haji (3.0%) Akaun Pendeposit Belum Tunai Haji
Akaun simpanan yang baki purata RM9,980 atau kurang
Kiraan:
Baki purata minima bulanan ≤ RM9,980 (Jan-Dis 2015)/12 bulan) x 3.00%
Bermula pada Rabu, 10 Februari 2016 para pendeposit boleh menyemak pengkreditan Bonus Pendeposit TH 2015 melalui kaunter TH atau ATM bank-bank rakan strategik TH iaitu Bank Islam, Bank Rakyat dan Maybank Islamic.

NOTA:* Bonus Haji – Bonus haji adalah bonus khas yang diberi kepada para pendeposit TH yang belum pernah menunaikan haji dan terhad kepada bayaran haji semasa (RM9,980).
Sila muat turun FAQ (PDF) disini.


Alhamdulillah. Lain kali janganlah percaya sangat desas-desus yang tak ketahuan sumber dari whatsapp group ke FB semua ni. In sha Allah duit anda semua masih selamat kat Tabung Haji nun. Jadi anda semua bolehlah mula mengemaskini buku Tabung Haji masing-masing di kaunter yang sepatutnya bermula 10 Feb ni ya.

7 comments:

  1. macam2 desas desus pasal tabung haji ni T_T

    ReplyDelete
  2. Tulah, mmg dgr mcm2 yg merisaukan tali perut, simpanan pun tkdelah byk mane pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha Allah ada rezeki kita tak kemana kan

      Delete
  3. kaknoor yg jauh ni dngr jugak desas desus tk tau ujung pangkal nya

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... jangan risau TH stabil kerana ada sumber pendapatan yang kukuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TH pemegang shareholder besar dlm company saya kerja sekarang ni Zumal=)

      Delete
  5. duit tu insyaAllah selamat je :) tak pegi update pun lagi. belum datang kerajinan :p

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...