Friday, September 4, 2015

JIMAT BERBELANJA DENGAN APPS SMART SHOPPER MALAYSIA

Salam Jumaat semua. Apa khabarrr? Semoga kita dalam lindungan rahmatNya selalu ye. Maaf rasa macam lama tak menjengah sini. Blog kawan-kawan pun tak sempat nak singgah.



Hari ni just quick update, saya nak perkenalkan Apps Smart Shopper. Boleh jimat berbelanja dengan buat perbandingan barang yang kita nak beli. Antara kedai boleh di comoare, Tesco, Giant, Aeon Big, Speedmart dan lain-lain. Cubalah install ye. Nak guna pun senang, cuma search nama barang, nanti dia list down semua harga di semua kedai yang terlibat. Harga pon up to date. Kalau anda nak menyumbang untuk upload harga barang yang anda jumpa kat kedai tu pun boleh.

Semoga dapat membantu kita berbelanja dengan lebih terancang di zaman-zaman kegawatan ni hihi.
Sekian.  Till we meet again. Thanks for reading!

Cuba klik link di bawah untuk pautan pantas ewah!

Edit 7/9/2015: 
Ini bukan untuk online shopping tau. Apps ni untuk buat perbandingan harga je. 


Smart Shopper Malaysia

Contoh kalau kita search 'dugro', dia keluarlah list macam ni.
Siti Sharini
Wakil Prudential dan Prudential BSN Takaful
012-2961984
siti.sharini@gmail.com

21 comments:

  1. Assalam siti,
    nice sharing

    psstt : iols tak pernah sopin online hokeyh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bukan beli online.dia compare harga je.so kita xpayah menapak ke satu satu tempat semata2 nk tgk hrga

      Delete



  2. Wah..aplikasi camni pun dah ada...
    di samping dapat bantu pilih yang lebih murah,
    diharap dpt juga bantu kurangkan masa dok mencari dan membeza-bezakan harga

    Yang Benar,
    Nota Purba

    ReplyDelete
  3. tq for the info! nk download apps ni, memory full plak. huhuhu

    ReplyDelete
  4. loh susu pun bleh beli on9 eh..free shipping ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai El,, dia tak jual online, dia compare harga je. still kena gi beli kat kedai he he he

      Delete
  5. Aah, menarik juga utk kita tau kt mane lbh murah, tapi akk rasa biasanyalah, setiap kedai atau market tu ada barang yg murah kat situ, mahal plak kat pasaraya lain, atau mahal kat situ, murah plak kt pasaraya lain..

    ReplyDelete
  6. Betul2 tu app ni kita boleh banding mharga

    ReplyDelete
  7. alaa Mydin x masuk list ke ? hehehe.. sebab Mydin slalu lagi murah dr semua2 ni..

    ReplyDelete
  8. nice sharing.baru je semalam officemate bagitau pasal apps ni.

    ReplyDelete
  9. owh igt online shopping td.. agaknya hehari diorg update harga tak??

    ReplyDelete
  10. ohh.. senang shopping barang mcm ni. lama akak manis tak on9

    ReplyDelete
  11. wah...mcm2 aplikasi skrg ni kn.. beli pun dah jdi mudah.. klik sana klik sini.. siap

    ReplyDelete
  12. Menarik.. Pernah download tapi dh uninstall balik sbb x xploresd cara penggunaannya..

    ReplyDelete
  13. penah install pstu uninstall...last2 beli kt Billion ja brg2 dapur

    ReplyDelete
  14. wah senang je skrg..semua dihujung jari....tq sharing

    Saya dapatkan air bersih dan jimat bil elektrik. Jemput baca sharing saya AIR BERSIH , BIL ELEKTRIK JIMAT

    ReplyDelete
  15. Pernah install last2 buang.. Sbb x berapa pndai guna... Sekarang beli kat tesco bloh voucer free hijihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...