Friday, August 14, 2015

TOLONG!EJEN SAYA LARI!

Salam semua.

Rasa macam lama tak bersiaran ye. Terima kasih pada semua readers yang terus menyokong blog ini. Pada yang tinggalkan komen pada entry lepas, terima kasih banyak-banyak. Nantikan sambungannya nanti jeng jeng jeng.

Hari ni saya nak bagi info, kalau anda pemegang polisi Prudential atau Prudential BSN Takaful, and somehow dah tak tau apa cerita dengan ejen. Atau ejen dah berhenti, tak dapat dikesan dan sebagainya, boleh hubungi saya. Kalau perlukan bantuan, bolehlah nak assist apa yang patut. Dan kalau rasa perlu nak tukar ejen kita boleh consider. Alhamdulillah setakat ni ada beberapa orang yang contact saya berhubung hal ni.

Saya juga boleh pergi bagi talk berkenaan kesedaran takaful di sekolah, pejabat atau tempat anda bekerja. Contact saya ye.

OK, till we meet again. Thanks for reading!!

12 comments:

  1. terbaik...bagus ni membantu orang yang didalam kesukaran...moga lebih berjaya ye

    ReplyDelete
  2. Agent yang macam Siti yang perlu kita cari..Terbaekk!! Agent yg lari tu tak patut buat cmtu kesian kat pemegang polisi..huhuhu

    ReplyDelete
  3. sis, nak mintak pendapat. better ambik ejen yang berhampiran dgn kita ataupun dari jauh pun okay? sis based kat mana eaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh atau dekat tak jadi masalah asalkan mutually agreed by both parties.yg penting ejen yg hanis selesa and senang nak berhubung dgn dia..saya kat Ipoh tapi clients saya ramai juga dekat KL, Penang, Kulim. Batu Pahat pon ada. We do travel a lot hihi

      Delete
  4. oh yee, ni email saya. teringin nak tahu lebih lanjut dgn prudential takaful ni :)

    beatback91@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hanis, saya dah emel yer minta tolong check thanks!

      Delete
  5. uish janganla egen lari.. da dekat 10 tahun ngan dia hehe..

    ReplyDelete
  6. Wow..bgs perkhidmatan siti..semoga terus sukses..

    ReplyDelete
  7. Assalam siti,
    kalo dah boleh ganti tak payah ler kejor yer dop he3

    ReplyDelete
  8. Ekin ada sepupu diaorg join insuran ni gak tapi cara dia nk kitajoin cara memaksa ekin x berapa suka la dgn dia ckp pun main lps ada terasa sikit la.. Terus diamkan diri...

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...