Wednesday, May 6, 2015

FAMILY DAY @ TELUK BATIK

Salam semua=))

How was your long weekend? Mine Alhamdulillaah.. Kami join family day keluarga belah suami kat Teluk Batik. Sewa chalet kat betul-betul tepi laut. Overall it was okay.

Haris demam since Jumaat. Abang Haikal pulak demam dan wheezing teruk malam pertama kami kat chalet. Menangis-nangis tengah malam tak boleh bernafas. Sudahnya pergi ER Hospital Pantai Manjung tengah-tengah malam ambik nebulizer 2 kali. Ahad siangnya ambik nebulizer lagi sekali lagi kat Klinik Bersalin Yasmin. Alhamdulillah lepas tu dah stabil. Kalau tak okay juga, kami ingat nak terus balik Ipoh je. At least kalau admitted kat Ipoh senanglah nak ulang-alik.

Tengok sepupu sepapat dia semua excited mandi laut, kesian pulak dekat Abang Haikal. Bagi jugalah dia mandi sekali, tu pun sekejap je. Buat lepas hajat.

Apa pun Alhamdulillah. Everything was fine=)) Terima kasih buat semua kaum keluarga yang menjayakan family day hari tu. Saya setakat hadirkan diri saja tak banyak bantu pun eheh.

7 comments:

  1. Betullah bebudak mandi-manda adalah suatu yg paling enjoy tau Siti.. sesekali bagilah chance.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan dia sakit pula tu yg risau juga nak bg mandi laut. but Alhmdulillah he's okay

      Delete
  2. Assalam siti,
    sob3
    sikit la gambor
    naaaaaaaaaaaakkkk lagiiiii he3

    ReplyDelete
  3. slm sha,
    hu hu gmbr memang sikit sebab kami kan sibuk risaukan anak sakit he he he

    ReplyDelete
  4. sonoknya pi cuti2...sobbbbss...kita dok umah mak jek...uhuk

    ReplyDelete
  5. ala kesian..xpe belah2 sini kan anytime boleh p pantai pun..

    ReplyDelete
  6. kasilah mandi juga kan walau sekejap..
    kalo dak pi je frringi hakhak.. mandi puas2..

    tingat lak scene anak buah CT semput tngh2 malam.. kelam kabut drive kete gi klinik kesihatan..
    huuurm..

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...