Wednesday, April 1, 2015

BAYAR TAKAFUL GUNA PLUG N PAY

Di zaman moden yang serba-serbinya canggih ini, macam-macam kemudahan dah ada ye. Kalau nak tau sekarang ni nak apply takaful pun boleh guna iPad atau tablet je tau. Sign je atas screen. And the latest, even can pay directly guna card dengan hanya swipe dekat device Plug n Pay ni. Canggih ke tak canggih PruBSN ni hehe. Sungguh memudahkan kerja-kerja client dan juga ejen.
Yes we are expanding really fast. Sebab tu kami nombor 1 hehehe. Sesiapa yang tengah berfikir-fikir nak buat takaful/insurance/medical card tu bolehlah consider PruBSN dalam list anda. Best takaful provider in sha Allah=))


6 comments:

  1. salam, terima kasih atas perkongsian. saya ema, newbie in blogspot, follow my blog:

    Ohhh ya, blog ema menerima tempahan guestbook berbaloi murah, photobooth sangat murah, prop craft paling murah, badge seius murah...

    visit us: www.vetovirago.com/p/veto-selfy.html

    ReplyDelete
  2. Assalam ciksiti....baru dpt ziarah sini...moga sihat selalu

    ReplyDelete
  3. kaknoor pun lama tak singgah sini, smeoga Ct sihat wlafiat ya

    ReplyDelete
  4. wah,semakin berkembang ye..moga suksess..

    ReplyDelete
  5. Baguslah kalau macam ni. Dah lama berkira-kira tapi masih belum dapat buat keputusan lagi :)

    ReplyDelete
  6. sekarang semua di hujung jari..easy measy

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...