Friday, March 6, 2015

Pesta Angin Timur Perlis 2015



Salam Jumaat..
Siapa nak pergi esok JOM!
Info dari kawan kerja MADA yang handle event ini.
Saya nak buat proposal kat Abang Veder ni, taktau lagi lulus ke tak hehehe.



p/s: Jemput join segmen saya. Tamat dalam tempoh 9 hari lagi!!!

7 comments:

  1. Assalam siti,
    ooohoooiiiiiiiiiiiiiii jauh gak tu he3
    pa pun iols tag uols ni haaaaaaaaaaaa :P

    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Zumal rasa nak pergi tengok la petang besok. Moga tak panaih la ^-^

    ReplyDelete
  3. dekat je ni dgn rumah hehehehehe

    ReplyDelete
  4. Owhh..ini rupenye Pesta yang blogger zumal ada sebut kat entri dia.
    Thanks for sharing.
    Jauh pulak kalau nak pergi :)

    ReplyDelete
  5. alaaa dah terlepas tapi kalau ikut tarikh tu kira takde kat belah sini pun hihihihi

    ReplyDelete
  6. woaah banyak aktiviti2 game kampung.. i loooike..
    tapi jauhnya perlis ahaha.. mak ayah x suka sangat nak ke sana..
    unless kalo ada urusan.. ni kalo ajak teman memang x dilayan le..

    ReplyDelete
  7. dh tamat.....ada baca di blog Zumal

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...