Monday, February 2, 2015

TEMPAT MENARIK DI UTARA YANG SAYA JUMPA MELALUI BLOGGERS

Salam Isnin semua=))

Saya ni nama je dah duduk Penang 3 tahun lebih. Tapi sangatlah noob pasal tempat-tempat kat utagha ni. In fact kalau orang datang dan tanya mana nak makan tempat best pun saya sendiri taktau nak bawak p mana. Huhu. Setakat ni kehidupan saya hanya pergi balik kerja, beli groceris, errunds, servicing clients. Baru ku sedar haha..

Anyway semenjak berblog dan berblogwalking, banyak juga tempat-tempat yang saya first time dengar. Walhal dekat je pun dengan rumah. List kat bawah ni dah lama tersimpan dalam draft. Mungkin akan lebih panjang lepas ni he he..

  1. http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/11/taman-metropolitan-penang.html
  2. http://arwendanish.blogspot.com/2013/11/kidland-penang-learning-and-playing-for.html
  3. http://haizanrunsah.blogspot.com/2012/10/cinta-sayang-resort-sungai-petani-kedah.html
  4. http://www.bubblynotes.com/2014/10/sesi-memanjakan-ash-di-hipopo-baby-spa.html

Anda ada tempat menarik nak kongsi dengan saya? Boleh juga saya panjangkan list ni hehehe.

6 comments:

  1. wahhh ada tersenarai juga, terus pergi semak balik entri hipopo baby spa tu, ada ke tidak di utara... ah ah, adalah lupa pulak...di Queensbay Mall...thank you dear for listing my entry in this...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he kak farah welcome..tp now pun baby dah besaq nak bawak p..tunggu next baby lah kut =P

      Delete
  2. jangan lupa dtg ke kuala kedah pekena laksa hehehe..
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/01/laksa-teluk-kechai.html

    ReplyDelete
  3. yeah. nanti kalau datang Penang, boleh la singgah ke sana. xoxo

    ReplyDelete
  4. bhahaha taman metropolitan tu kat mana ? hahaha kita ni sama ajelah kot kak.. CT dok penang dari umur 2 tahun.. mak ayah keje sini ayah org penang mak orang bangi tapi still x penah habis ronda..

    jom nak jalan tu hello2 iols k muahaha..

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...