Thursday, February 5, 2015

TAHNIAH FOLLOWER KE 100!

Terima kasih Princess Caramadaries!
Penantian saya selama berbulan-bulan akhirnya berakhir.. Welcome aboard =))
InsyaAllah saya ada sesuatu untuk awak. Tolong tinggalkan nama, alamat dan no hp untuk penghantaran hadiah yang tak seberapa di ruangan komen. (Details anda tak akan dipublish)

Tercapai dah misi 100 followers. Maka kenalah saya langsungkan GA seperti yang digembar-gemburkan ke tak? Nanti saya fikirkan strukturnya ye. Bila tiba masanya nanti, kita launch ye kawan-kawan. Please kindly support mehmehmeh.

Terima kasih juga buat semua yang menyokong blog ini selama ini. Alhamdulillah..

p/s: Next target, mencari follower ke 200 pulak?!

8 comments:

  1. tahniah dari kaknoor ya ciksiti dah sampai 100 follower :)

    ReplyDelete
  2. salam kak ct. wahhhhhh dah 100 follower dah! besnya! tahniah kak. moga terus bersemangat blogging pasni hehe. buatla GA kak. ana nk join hehe

    maap lama ana x dpt nk mai melawat sbb tenet buat hal la kak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ana..tq tq..insyaAllah..

      yeke ana,,kesian hehe..takpe sekali sekala singgah pun cukup baik=))

      Delete
  3. Assalam siti,
    waaaaaaaaaaaaaaa....congratz
    chaiyok3 follower 1000 pulop he3

    ReplyDelete
  4. Tahniah..rezeki baby, hehehe.. dah emel kat Siti tau.. nnt check ek... TQ siti, moga persahabatan di alam maya ni, dpt di realisasi kan di alam nyata, mane tau leh jumpe secara live lak pas ni, hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQQQQ..insha Allah saya pos nanti yer..moga bermanfaat=)) ada jodoh n rezeki nanti boleh jumpa kan. bukan jauh nau Putrajaya tu hihihi

      Delete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...