Friday, February 13, 2015

DO YOU SEE ME??

Assalamualaikum semua.. Salam Jumaat=))

Adakah anda nampak saya? Saya sendiri tak dapat nak view page saya dekat laptop ni. Tapi kat iPad boleh pulak.. Dah try clear cache pun tak boleh juga. Tulah bila tak pandai nak memandai-mandai he he he.



11 comments:

  1. Ehh.... why kakak can see clearly Siti?
    Inclusive all the widgets also:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak yer Alhamdulillah..saja je acah acah hihi

      Delete
  2. saya boleh bukak page siti..ada domain dah ye..tahniah

    ReplyDelete
  3. Assalam siti,
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....rini baru iols nampak uols
    ish3
    semalam hat tu la yang kuor
    tekozut iols :P

    ReplyDelete
  4. Assalam siti,
    eh
    3 lupo pulop iols
    congrtaz naaaaaaaaaaaaa uols on the new look
    seriously santek amat your header tau
    nak tiru boleh????he3
    iols ni buta blog
    jangan kata nak tukor ke .com tu haaaaaaaaaa
    nak tukor header pun tak gheti he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalamm silekanlaa he he..saya guna gambar lama je ni pun. kami xgheti gak,,nasib baik ada pakcik gugel hehe

      Delete
  5. Zumal pun dapat terjah sini kiranya nampak gak la... Hehe ^-^

    ReplyDelete
  6. hehehe memula tukar memang cemtu agaknya.. hehehe..
    dia pening2 sket nak adjust.. dah okay dah kan.. pheeeewit Cik Siti dah maju selangkah =)

    ReplyDelete
  7. Ada domain sendiri dah ke?
    Saya xretilah bab2 domain ni. Huhu.

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...