Sunday, January 25, 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

*klik banner untuk join.




♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)

9 comments:

  1. Banyak segment yang tamat 31jan.
    Entah sempat tak nak join.

    ReplyDelete
  2. Slmt bersgmen kak..

    Ala kak, sbtu ahad yui xde kat station18..balik sg siput.. huhu

    ReplyDelete
  3. Assalam siti,
    good luck yer
    iols pun join sekaki :)

    ReplyDelete
  4. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking dari segmen ni dan done follow :) salam perkenalan!

    http://ijahoney.blogspot.com/

    #btw taknak cari ke folower ke #101 ? hehehe

    ReplyDelete


  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...
    singgah sini sambil follow :)
    jom singgah
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by_31.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...