Tuesday, January 27, 2015

JOM JOIN KAMI!

Jawatan Kosong Prudential Entrepreneur Development Program EDP 2015 SAR Group


EDP merupakan suatu program elit yang direka khas bagi melahirkan para usahawan yang berjaya di dalam bidang takaful atau insurans melaluti latihan dan bimbingan komprehensif beserta bonus lumayan dan ganjaran eksklusif.

  • Minima SPM (Lulus 5 subjek)
  • Berumur 23-40 tahun
  • Rajin dan komited
Peserta EDP dikehendaki

  • Menyebarkan kesedaran tentang kepentingan takaful/insurans
  • Membantu orang ramai mengadakan pelan kewangan yang menyeluruh.
  • Jawatan sepenuh masa sahaja
  • Terdapat juga jawatan separuh masa dibawah program yang lain
Job Info:
Salary: RM 3000/ 4000 / 5000 per month mengikut kelayakan

Experience Level:
Any

Category: Bank/Finance/Insurance
-----
Kalau dulu ada program ni dah lama saya ambik. Sekarang existing agent dah tak boleh apply. But you still can=))

Hari Sabtu ni insyaAllah ada Business Opportunity Presentation dekat ofis baru kami kat St 18, Ipoh. Jomlah join. Cuma dengar je dan tengok whether it suits you or not. Nak join as part timer pon boleh. Nak datang bagitau saya. 

2 comments:

  1. Assalam siti,
    alaaaaaaaaaaaaaaa..sampai ke ipoh nnun
    penang takdak kaa??????
    berminat jugaks ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam sha..boleh je penang pun. leader kami boleh mai sini aih..
      bg saya no phone boleyy

      Delete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...