Tuesday, January 27, 2015

BLOG AZIZAN OSMAN

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua=))

Today we start with a lite entry =)

Siapa yang tak kenal Azizan Osman? Angkat tangan!

Saya pernah join program dia (yang percuma), tak ingat apa tajuknya, dekat Sunway Carnival dalam 2 tahun lepas. Inspiring jugak. Saya rasa most of the content I already knew lah back then, memandangkan it was just an intro program kan so coverage dia more to basic things lah. Someday ada kesempatan teringin juga nak join IMKK dia.

But if you are really into business thing, bolehlah consider program Azizan Osman ni.

You can start with reading his blog here, cari bahagian blog okay=))

4 comments:

  1. adik beradik akak semua dah pergi talk dia.. ada yang pergi yang dah bayar pun.. akak je tak pernah pegi.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke kak..nanti bolehlah join tgk.demi bisnes takoyaki hehe

      Delete
  2. ok..tq for the link..
    so far belum terfikir pun nak join talk beliau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin lps DZ attend tiba2 dapat idea nak berbisnes pulak mana tau kan..

      Delete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...