Tuesday, December 16, 2014

Berakhir sudah penaklukan Lindt Cafe

Ada dengar pasal pergerakan keganasan yang menjadikan orang-orang dalam Lindt Cafe kat Australia? Saya dengar sejak semalam kat TV pastu radio pastu astro awani.. Mereka yang dijadikan tebusan must have went through a nightmare.

Mengganas dengan menggunakan nama Islam..
So not right..

Apapun saya doakan pengakhiran yang baik buat segala kemelut yang melanda dunia fana ini... Amin.

8 comments:

  1. di manakah Islam yg indah yg menjadikan namanya gah seluruh dunia dulu, kami masih menunggu..

    ReplyDelete
  2. moga dipermudahkan...oh baru perasan prubsn ingat prudential biasa tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. BP,
      saya wakil dua2 Prudential n PruBSN. Cuma sekarang banyak promote prubsn sebab lebih afdhal bagi muslim=)

      Delete
  3. Takut ada yang menyalahgunakan nama Islam..

    ReplyDelete
  4. huuuu dunia dah semakin berada di penghujung. salah satu tanda nya. hilang nya orang beragama yang cintakan agama dalam dunia wuuuu. moga Allah lindungi kita semua amin

    ReplyDelete
  5. Sajelah tu.
    Misi memburukkan title Islam.
    Komplot!!

    ReplyDelete
  6. tu lah ana dok tgk kt tv psl kes ni. moga2 negara kita dijauhkanlah perkara cmtu kan kak

    ReplyDelete
  7. apa nak jadi dengan manusia skrang. hmmm

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...