Thursday, November 13, 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1


Memenuhi jemputan cik adik Syahirah =)

 


16 comments:

  1. Replies
    1. sory3
      tak dan tuleh dah terpublished
      ada event ahad ni
      kalo beminat nak join sila drop comment kat blog sha ek
      no phone
      sha takkan published ok

      Delete
  2. Slm sha,
    thanks for inviting tapi kami kami balik Ipoh this weekend. Next time yer=)

    ReplyDelete
  3. thanks sebab join.. dah boleh blogwaling :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yg sma :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dr segmen yg sama :)
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  6. selamat berukhuwah dan bersegmen.. ^___^

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  8. Salam semua,
    Thanks for commenting dan yang datang berkunjung. Sekarang saya tak sempat lagi nak BW, nanti saya sampai kat blog you all yer insha Allah =)

    ReplyDelete
  9. Hai singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  10. segmen dah tamat.. Ira datang untuk follow awak.. kalau Ira tak follow lagi, beritahu ye.. :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum ^^ singgah dri segmen yang sama :) good luck!

    ReplyDelete
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. ana x dan nk join. dah tamat dah tu ha hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...