Sunday, November 9, 2014

Positive!

Assalamualaikum semua selamat pagi Ahad=) Penang mendung hari ni sejuk macam kat oversea brrrrr =D

Rasa macam lama dah pulak tak update blog. Maafkan saya. Ada sedikit konflik dalam diri sejak dua menjak ni. Lumrah lah kan, ada masa happy ada masa sedih. Ada masa highly motivated. Ada masa downnnnnnnnnn sangat sangat. Apa pun, I am trying my best to stay positive. Now Alhamdulillah I feel much better. NO ONE CAN BRING ME DOWN BUT MYSELF!! Saya perlu lebih berlapang dada dan sabar.. kerana sabar itu indah. Sesungguhnya Allah itu dekat..

I need to stay focus. Hardest thing to do for me eheh. Obviously I didn't try hard enough. Let's work harder! Saya suka baca tulisan motivasi Coach Rozi Saari dekat FB page beliau. Follow HER okay. Highly recommended.

Mohon LIKE page saya juga jika sudi=)



Saya nak p Giant Kulim sat lagi to share Takaful awareness. Jom orang Kulim!

p/s: Rasa macam nak buat first GA. Ada orang nak join kerrrr? =P

9 comments:

  1. Betul.
    Take your time to release.
    Saya pun dalam seminggu dua ni 'naik pressure' sikit..
    Habis patient yang kurang sivik saya sound direct..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada masa-masanya kan terbabas jugak kita ni.. insaf insaff..
      janganlah dimarah patient tu nanti viral kat FB kesian kat doc hihi.

      Delete
  2. ciksiti sibuk lagi ke, lama plak menyepi ni, semua entri yg ada kat akak dah baca..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak! hehehehe insha Allah akan saya luangkan masa update blog demi akak hehe..

      Delete
  3. semoga kak ct terus positif! hiyakk~ hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...