Monday, November 3, 2014

Pengomen Tegar Oct 2014

Terima kasih semua yang sudi berkunjung ke teratak saya yang tak seberapa adanya ini. Ewahhh macam ucapan award sangat hihi..

Maaf saya tak sempat print screen top commentors tanggal 31/10/2014 hari tu. Tapi pada hemat saya ada 2 orang yang berkongsi tangga teratas iaitu.. jengjengjenggg!!!


Anyway thanks to all yang datang dan komen yer thanks again. Sebagai penghargaan, saya letak 15 top commentors in my blog list kat tepi sanun

Thanks again!

8 comments:

  1. Seronok bila ramai yang sudi menjenguk blog kita, lebih-lebih bila ada yang sudi nak komen.. ;)

    ReplyDelete
  2. Musim cuti ni payah nak mengomen.. harap harap da start keja nanti ok sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. encik kakak, you punya blogger profile split jadi 2..sebab tu jd sikit kot jumlah komen. next time saya kena kira manual akak punya hehe

      Delete
  3. Salam..blogwalking n done follow...mekasih ye coz sudi singgah blog sy (^_^)

    ReplyDelete
  4. wahhh meiah ada kwn2 blogger yg rajin drop komen ni no kak siti hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...