Wednesday, October 8, 2014

Korban

Assalamualaikum semua.

Macam mana sambutan Hari Raya Korban tahun ni? Maaf saya tak wish pun selamat hari raya kat you all. Banyak benda yang sepatutnya dibuat pun tak terbuat. Things have been very messy lately. Astaghfirullah.. Kena sort out hati dan solat betul-betul baru tenang dan senang nak sort out yang lain-lain kan in shaa Allah.

Anyway, I had a wonderful raya with the in laws, siblings.. I love them so much although I don't show it to them that much.. Kena berkorban lebih lagi ni demi yang tersayang ihiks.

True

On another note, I seriously need to change because I really don't like how things are working out here. Change need sacrifice also. In fact bigger sacrifice. For things to change, I must change first. Discipline discipline discipline. The hardest thing to do.. I wish I can hypnotized myself into it heheh.

Nanti kita cerita ceritu lagi pasal raya ya. Nak cerita kena ada gambar sekali baru best.

That's all for now. Let's keep on moving forward people!

1 comment:

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...