Thursday, October 16, 2014

Hadiah GA Mama Kaori dah sampai!!

Assalamualaikum..

Entry ini khas untuk menghargai akak mama kaori dan kesoma rai kiter gitu.

Alhamdulillah hadiah GA Merdeka dah sampai semalam. Akak clerk tolong ambik dari Admin sempat membebel. Apa bendalah yang hang beli ni Siti oi bau macam ikan keghin apa nih.. hahahaha. Saya ambik cium pastu saya kata Oh sedapnyaaaaaa. Hahah hangin jer Kak Ina..


Amboi banyaknya bungkusan akak dapat semalam.. Manalah Kak Ina tak bengang keskes.. Terima kasih yer Kak Ina selalu tolong ambik barang kami. Selalu tolong dispatch untuk kami. We love u muah..


Jeng jeng jeng.. wah wah ada miso paste, konbu, bonito and sea weed. Nyums! Arigatou minna!!!
Dari semalam dah excited nak breakfast makan miso shiru. Pagi tadi bangun, masak nasi, keluarkan ayam, panaskan magic pan. Sekali jer api sat2 malap lalu padam! Huwarghh takde rezeki.. Gas habis. Kempunan. On the way mai keja singgah beli nasi lemak singgit aje leww.. So maaf kengkawan tak dapat nak review rasanya lagi kena beli gas dulu haha.

Bungkusan kedua ada lotion halia. Kawan sekolah saya hantar dari Johor. Produk keluaran Johor ni.. Thanks Ida=)

Bungkusan ketiga ada tudung halfmoon shawl, mama saya bagi hadiah!! Hihi. Mama yang beli kain, design dan jahit manik. Cuma jahit tepi je dia sub kat kedai jahit. Yang ni tak boleh tunjuk! Kena surprise sikit sebab saya nak pakai untuk company dinner Sabtu ni. Hehehe.. Tema dinner Glitz & Glamarous gitewww. So merasalah you all tengok akak Siti merelit nanti hahahahaha. Itu pun kalau dapat pergi lerr sebab husband kerja Sabtu tu -__-; Tengok dia boleh lari tak. Kalau tak boleh maka nya dinner kat rumah jer lah dengan anak2 =)


6 comments:

  1. amboi...byk sungguh no.
    x sabaq nk tgk tudung merelip merelap tu

    ReplyDelete
  2. Selamat makan malam nanti, dok bayang2 baju glitter ciksiti

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang di sini...terima kasih sudi singgah dan komen kat blog Diana...

    Wahh....tahniah yer,bnyak dapat hadiah....

    ReplyDelete
  4. Hihi...your welcome..nanti join lago ga kami..hihi..

    Nanti jangan lupa review miso sup..

    ReplyDelete
  5. harap2 tak la diner kat rumah sambil pakai tudung merelit tu nanti..hehheh

    ReplyDelete
  6. Amboi, banyak dapat hadiah..hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...