Wednesday, September 3, 2014

GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri



Klik banner to join yer


Akhirnyaaa dapat jugak join GA mama kaori bersama ourkizuna ni. Hihi. Gambar ambik hari Isnin hari tu lagi.. Tapi disebabkan risau kalau tak menang (HAHAH!) maka ambil masa lama memerah otak dan keringat ni demi memantapkan lagi persediaan hehehe. Actually ambik banyak gambar taktau mana paling best. Maka saya buh je lah semua ye. Bukan semualah 5 jer. Tapi kalau nak lagi ada lagi niiiii hahahah..


Abang Haikal yang paling sibuk bergambar.
Pantang nampak orang shoot dia pun sibuk posing sampai
sanggup angkat basikal pusing mengadap camera -__-;
Abang Haris: 1 Malaysia!

Abang Haikal, Haris & Hadi. Laungan Merdeka dah tukar ke Peace yo eheh.

3 Generasi! Happy nya mereka ni.. Abah n Tok pun nak join ;p walapun gmbr blur n shaking tp saya suka

Last but not least.. CikSiti malulah nak featuring dalam ni so dok jejauh sket ihiks

Selamat menyambut Hari Merdeka ke-57 buat Malaysia tanah air tercinta. Love u always muach*
 

9 comments:

  1. yey~~ sankyu sudi join..

    cantik berkibar bendera dalam gambar last tu..

    ReplyDelete
  2. tq join GA kami...

    kita tunggu resultnya nanti k..:)

    ReplyDelete
  3. mintak2 lah menaang cingcingcing mata berkedip2

    ReplyDelete
  4. eh eh,,dah tau ke? xtau pun..rasanya GA habis 16 sept sempena hari Malaysia kan

    ReplyDelete
  5. ciksiti..ini senarai peserta..boleh check..

    http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-ga-merdeka-mama-ka0ri.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari ga mamakaori..good luck ye :)

    ReplyDelete
  7. all the best good luck dari ga mama kori juga

    ReplyDelete
  8. singgah dari segemn yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...