Wednesday, September 24, 2014

BOP

Assalamualaikum selamat pagi.

Team saya  tengah buat BOP untuk mencari ejen baru. Jomlah datang tengok presentation kami. Cuma perlu dengar dan fahamkan sikit-sikit konsep menambah income dengan jadi ejen. Mana tau nanti timbul minat dan semangat kan, bolehlah proceed. Nak buat full time ke part time ke pun tak kisah. Mana2 yang you all happy. Kitorang tak akan paksa orang jadi ejen tau. But if you are interested, do come. Inform saya ok. No phone saya besar ada kat tepi tu hehe.

Sesapa kat belah Penang ke Kulim ke Kedah ke mehlah Seberang Jaya. Ada rezeki boleh kita bertemu mata =)


3 comments:

  1. daku memang mint bab2 tambah pendapatan ni..
    tp tulah..alsan org malas, sibuk sikit nak ikut jenis program gini..
    cik siti share lah sikit2..ilmu kat blog..

    ReplyDelete
  2. Good luck.. Kalau ada rezeki kami ke utara boleh la jejumpa...

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...