Thursday, August 21, 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!

Click banner to join ya
 
Hi..
Saya dijemput oleh tuan badannya untuk join GA ni. TQ yerr cik owner..
Hadiahnya poskad dari Germany lagi wah wah wah..
 
Saya pun first time melawat blog cik adik manis (bodek) ni, jadi belumlah betul2 mengenal hati budi masing2 gitu hehe. Nanti saya nak godek2 dia buat apa lah sampai jauh kat Germany sinun. Doktor kah? Ahli muzik kah? Jurutera kah? Hihi bestnye kan jauh tu Jerman sure speaking Germany berabuk neh..
 
Kliklah banner untuk join ye. Sekian =)

6 comments:

  1. terima kasih sudi join ye... check senarai peserta di sini ye http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq kerana sudi menjemput juga:)

      Delete
  2. Good luck and all the best :)
    Blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youuuuu..okay later I go your place ;p
      Good luck juga;)

      Delete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...